Toshiba Quantum Key Distribution

Toshiba Quantum Key Distribution

Biztonságos kommunikáció

A Toshiba azt tűzte ki célul maga elé, hogy a számítástechnika és a matematika fejlődésének köszönhetően védelmet nyújtson a világon zajló kommunikációnak. Napjainkban, amikor a technológiai fejlődése révén szinte szüntelenül szaporodnak az adatok, minden eddiginél fontosabb, hogy biztonságosan lehessen továbbítani a kényes információkat.

További információ

Toshiba Energia

Az energiaellátás jövője

Minden szakértelmünket felhasználjuk, hogy értékes technológiát fejlesszünk a nélkülözhetetlen rendszerekhez.

A hidrogénalapú megújuló energiaforrásoktól és a következő generációs elosztási rendszerektől a termikus, a vízerőművekre és az atomerőművekre épülő ellátásig terjedően a Toshiba hozzájárul egy olyan energiahálózat létrehozásához, amely az egész világon javítja az emberek életminőségét.

További információ
Toshiba Energy
Toshiba Semiconductors & Storage

Toshiba félvezetők & adattárolás

Solutions & Components

A Toshiba az innovatív merevlemez-meghajtók és félvezetőmegoldások széles körét kínálja az európai cégeknek a járműipar, a termelőipar, az IoT, a mozgásvezérlés, a távközlés, a hálózatkezelés, a fogyasztási cikkek és háztartásigép-gyártás területén.

A vállalat széles portfóliója a következő termékeket foglalja magában: integrált vezeték nélküli áramkörök, elektromos félvezetők, mikrovezérlők, optikai félvezetők, alkalmazásspecifikus szabványos elektronikus termékek (ASSP), valamint egyéb eszközök a diódáktól a logikai áramkörökig.

További információ

Toshiba infrastruktúra

Kiállja az idő próbáját

A nyilvános infrastruktúrák, épületek és létesítmények, valamint ipari rendszerek megoldásain keresztül célunk egy biztonságos és megbízható, fenntartható társadalom elősegítése.

A fő fejlesztési területek magukban foglalják az energiatakarékos és környezetbarát rendszereket és megoldásokat, ahol figyelembe vesszük a globális infrastruktúra kritikus szempontjait, beleértve a vízellátást és szennyvízkezelést, az országutakat, a közúti és vasúti hálózatokat, valamint a légkondícionálást és a világítást.

További információ
Toshiba Infrastructure
Toshiba Digital Solutions

Toshiba Digital Solutions

Új üzleti lehetőségek és érték teremtése – közösen

Az IoT technológiával különféle készülékek csatlakoztathatók az internethez, ezáltal sok olyan új vállalkozás jön létre, amely az így felhalmozott hatalmas mennyiségű adatot használja. Ügyfeleinkkel és a társadalom egészével közösen új üzleti lehetőségeket és értéket teremtünk, a cégek, az iparágak és a régiók közötti határokon felülemelkedve.

További információ

Dynabook has recalled certain AC Adapters sold with Toshiba branded laptops (and as separate accessories). For information regarding the AC adapter recall, please visit the Dynabook support page: https://de.dynabook.com/productnotes. Dynabook purchased the Toshiba laptop business in 2018 and manages all related product inquiries and support.