Toshiba Quantum Key Distribution

Toshiba Quantum Key Distribution

Biztonságos kommunikáció

A Toshiba azt tűzte ki célul maga elé, hogy a számítástechnika és a matematika fejlődésének köszönhetően védelmet nyújtson a világon zajló kommunikációnak. Napjainkban, amikor a technológiai fejlődése révén szinte szüntelenül szaporodnak az adatok, minden eddiginél fontosabb, hogy biztonságosan lehessen továbbítani a kényes információkat.

További információ

Toshiba Energia

Az energiaellátás jövője

Minden szakértelmünket felhasználjuk, hogy értékes technológiát fejlesszünk a nélkülözhetetlen rendszerekhez.

A hidrogénalapú megújuló energiaforrásoktól és a következő generációs elosztási rendszerektől a termikus, a vízerőművekre és az atomerőművekre épülő ellátásig terjedően a Toshiba hozzájárul egy olyan energiahálózat létrehozásához, amely az egész világon javítja az emberek életminőségét.

További információ
Toshiba Energy
Toshiba Semiconductors & Storage

Toshiba félvezetők & adattárolás

Solutions & Components

A Toshiba az innovatív merevlemez-meghajtók és félvezetőmegoldások széles körét kínálja az európai cégeknek a járműipar, a termelőipar, az IoT, a mozgásvezérlés, a távközlés, a hálózatkezelés, a fogyasztási cikkek és háztartásigép-gyártás területén.

A vállalat széles portfóliója a következő termékeket foglalja magában: integrált vezeték nélküli áramkörök, elektromos félvezetők, mikrovezérlők, optikai félvezetők, alkalmazásspecifikus szabványos elektronikus termékek (ASSP), valamint egyéb eszközök a diódáktól a logikai áramkörökig.

További információ

Toshiba infrastruktúra

Kiállja az idő próbáját

A nyilvános infrastruktúrák, épületek és létesítmények, valamint ipari rendszerek megoldásain keresztül célunk egy biztonságos és megbízható, fenntartható társadalom elősegítése.

A fő fejlesztési területek magukban foglalják az energiatakarékos és környezetbarát rendszereket és megoldásokat, ahol figyelembe vesszük a globális infrastruktúra kritikus szempontjait, beleértve a vízellátást és szennyvízkezelést, az országutakat, a közúti és vasúti hálózatokat, valamint a légkondícionálást és a világítást.

További információ
Toshiba Infrastructure
Toshiba Digital Solutions

Toshiba Digital Solutions

Új üzleti lehetőségek és érték teremtése – közösen

Az IoT technológiával különféle készülékek csatlakoztathatók az internethez, ezáltal sok olyan új vállalkozás jön létre, amely az így felhalmozott hatalmas mennyiségű adatot használja. Ügyfeleinkkel és a társadalom egészével közösen új üzleti lehetőségeket és értéket teremtünk, a cégek, az iparágak és a régiók közötti határokon felülemelkedve.

További információ