* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

ULTRA HD: A CSODA TECHNOLÓGIAI HÁTTERE

A Toshiba második generációs Ultra HD feldolgozóegysége, a CEVO 4K rendkívüli képminőséget biztosít, mely a Full HD felbontásnál 4x élesebb. Tudjon meg többet a Toshiba úttörő technológiájáról, melynek révén a Full HD felbontású filmeket kiváló, közel UHD minőségben tekintheti meg.

Kattintson ide, és tudjon meg többet a csoda technológiai háttéről!

ULTRA HD: A CSODA TECHNOLÓGIAI HÁTTERE

KRISTÁLYTISZTA KÉP ÉS HANG

Feledkezzen bele az új, L7-es sorozatú tévék által nyújtott életteli képekbe és a gazdagabb, minőségi hangzásba, amit a Toshiba innovatív CEVO technológiái biztosítanak. Életteli, kiváló minőségű tartalom, személyesen Önnek. Ezzel az okostévével minden eddiginél jobban elmerülhet az akciódús filmek világában.

Kattintson ide, és tudjon meg többet az L7-es sorozatú okostévékről!

KRISTÁLYTISZTA KÉP ÉS HANG

EGY TV SZEMÉLYESEN ÖNNEK!

A Toshiba okostévéinek széles választékát kínálja Önnek. A Toshiba felhőalapú (Smart TV Cloud) és hagyományos okostévé funkcióval rendelkező készülékeit számos innovatív alkalmazással látták el, melyeknek segítségével Ön a televíziót saját igényeinek megfelelően, rugalmasan használhatja. A Toshiba felhőalapú okostévé funkciói a MediaGuide Replay alkalmazással is kiegészültek, mely figyelemmel kíséri az Ön tévénézési szokásait, és kedvenc tévéműsorait automatikusan rögzíti.

Kattintson ide, és tudjon meg többet a Toshiba okostévéiről!

Kattintson ide, és tekintse meg a Smart TV Cloud funkcióról szóló Youtube-videót!

Kattintson ide, és tudjon meg többet a MediaGuide alkalmazásról!

EGY TV SZEMÉLYESEN ÖNNEK!

KÖRNYEZETTUDATOS MAGATARTÁS

A Toshiba fejlesztései során rendkívül nagy hangsúlyt fektet a világ kihívásaira, így a környezettudatos magatartásra is. Az Enviromental Vision 2050 programunkban a törvényi követelményeken messze túlmutató célokat tűztünk ki. Ez azt jelenti, hogy környezetvédelmi szempontokat a vállalatvezetés szinjére emeltük: minden üzletágunkban minden termékünk és szolgáltatásunk fejlesztése során ez kerül előtérbe a tervezésen, a gyártáson, a használaton át egészen a kiselejtezett termékek újrafeldolgozásáig.

Kattintson ide, és tudjon meg többet!

KÖRNYEZETTUDATOS MAGATARTÁS