* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Értesítés

Értesítés a Toshiba Smart TV felhasználói felületének módosításairól, beleértve a MediaGuide és a MediaGuide Replay alkalmazást is

2018. január 31-én a Toshiba Smart TV portálja frissítésen megy keresztül, amely gyorsabb navigációt és jobb élményt nyújt a következő modellekben: Toshiba TV sorozat - L43 **, L63 **, M63 **, L73 **, M83 **, L93 **, L64 **, L74 ** Az Ön oldalán semmilyen művelet nem szükséges, a TV automatikusan betölti a portál új verzióját, miután ezt a dátumot megpróbálja elindítani. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a MediaGuide és a MediaGuide Replay funkciók a frissítés után nem lesznek támogatva és elérhetők. A TV-felhasználók számára, akik továbbra is szeretnék megtekinteni az elektronikus programinformációkat, ez elérhető a távirányító "Útmutató" gombjának megnyomásával.

Kérjük, vegye figyelembe: az ábrázolt kép kizárólag illusztráció, a tényleges alkalmazások változhatnak.

Megértését nagyra értékeljük.Értesítés

Értesítés a Toshiba Smart TV készülékek és a Toshiba Blu-ray lejátszók Toshiba felhasználói felületének változásairól

A 2016. szeptember 1-én megjelenő frissítéssel megújul a Toshiba Smart felhasználói felületének külleme és használati élménye. A Toshiba úgy döntött, hogy a frissítéssel egyidejűleg megszünteti a webalapú MediaGuide funkciót. Elektronikus programinformációt továbbra is elő lehet hívni a távirányító „Guide” gombjának lenyomásával.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a kép csak illusztráció, és a televízión futó alkalmazások eltérhetnek az itt látottaktól.

Köszönjük a megértését.

Értesítés

Értesítés a Smart TV és Cloud TV készülékeken, illetve Blu-ray lejátszókon futtatható összes alkalmazás kivonásáról az iTunes Store és a Google Play áruházból.

A Toshiba úgy döntött, 2015. december 8-ától nem bocsátja tovább rendelkezésre a következő ingyenes alkalmazásokat, melyek az iTunes Store-ból és a Google Play áruházból tölthetők le. Ezek a kompatibilis Toshiba televíziók és Blu-ray lejátszók kísérőalkalmazásai a készülékek okostelefonról és táblagépről való irányításához.

iTunes store
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide*
  • Toshiba Cloud TV
Google Play
  • Toshiba Remote
  • Toshiba TV MediaGuide*
Az eszközökre korábban letöltött alkalmazások a továbbiakban is használhatók. Azonban ha eltávolítja őket a készülékéről, az említett dátum után nem tudja őket újra letölteni.

Az alkalmazás támogatásának megszűnése miatt az iOS és az Android rendszer későbbi frissítései szűkíthetik az alkalmazás felhasználási körét.

Az ebből fakadó esetleges kellemetlenségekért felhasználóink elnézését kérjük.

Köszönjük a megértést.

* Távoli felvételi funkció eltávolításra került. Nem történt változás az egyéb funkciókat.

Értesítés

Értesítés a YouTube alkalmazás leállításáról

2015. 06. 06. után a YouTube-alkalmazások a következő eszközökön már nem lesznek támogatva, de számos más módon továbbra is hozzáférhet a YouTube-hoz.

TL868/TL838/RL838/RL858
TL963/XL975/VL963/UL975/TL966/TL936/TL933/SL970/RL953/RL936/RL933
TL968/YL985/UL985/WL968/TL938/TL939/SL980/RL958/RL939/RL938

A támogatott YouTube-eszközök listája a http://www.youtube.com/tvdevices címen érhető el.

Kérjük, vegye figyelembe: az ábrázolt kép csak illusztráció, a tényleges alkalmazások változhatnak.

Megértését nagyra értékeljük.