* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

TOSHIBA SZÁMÍTÓGÉP-TARTOZÉKOK

Tökéletesítsd a számítógép-használat élményét a Toshiba laptop- és táblagéptartozékaival. Hordtáska, külső monitor, memóriabővítés, dokkolás... bármiről is legyen szó, a Toshiba garantáltan tud olyan tartozékot nyújtani, amely kiválóan kiegészíti Toshiba laptopodat vagy táblagépedet. Bővebb információért kattints ide.


További információk

TOSHIBA SZOLGÁLTATÁSI

Védje meg legfontosabb értékeit Biztosítson védelmet értékes Toshiba-termékének és adatainak. Terméktámogatási és professzionális szolgáltatásaink széles választékával felkészülhet a váratlan károkra és meghibásodásra. Mindegy, hogy a szokásos jótállást hosszabbítaná meg, a támogatási szintet bővítené vagy az adatvesztést kívánja megelőzni, egyéni igényekhez szabott megoldásaink között biztosan talál megfelelőt.

Kattintson ide, és tudjon meg többet.

További információk

Laptopok otthoni használatra

A Toshiba Satellite termékcsalád tagjai az alapvető funkciókat kínáló laptopoktól a legmodernebb szórakoztató szolgáltatásokat biztosító gépekig egytől egyig kivételesen hatékonyak. Az erőteljes processzorok, a fejlett grafika, a lenyűgöző kijelzők, a beépített Blu-ray™ vagy újraíró DVD-meghajtó és nagy teljesítményű beépített hangszórók a Toshiba termékeitől megszokott kiemelkedő minőségben kerülnek az elsőrangú konfigurációkba. A Toshiba lenyűgöző Satellite sorozatában a szenvedélyes játékosok, a HD filmek lelkes rajongói és azok is megtalálják a számukra tökéletes laptopot, akik főként böngészéshez használják számítógépüket.

Laptopok játékosoknak

Aki rajong a multimédiáért, vagy mindene a számítógépes játék, annak kivételes teljesítményre van szüksége. A Toshiba Qosmio sorozata ezeket az igényeket is tökéletesen kielégíti. A nagy teljesítményű processzorok, az átlagon felüli különálló videokártyák és a Toshiba elsőrangú képernyőtechnológiája lenyűgöző minőségben adják vissza a Blu-ray Disc™ lemezeket és a legújabb számítógépes játékokat, az elsőrangú látványt pedig páratlan hangélmény kíséri a hangtechnikai szakértők által tervezett Harman Kardon® hangszórók jóvoltából.

Laptopok üzleti használatra

Üzleti laptopjaink az üzleti szakemberek legmagasabb igényeit is a messzemenőkig kielégítik. Akár vékony, könnyű, akár nagy teljesítményű üzleti gépre vagy az asztali számítógépet helyettesítő, megbízható modellre van szüksége, kínálatunkban megtalálja az igényeihez tökéletes laptopot, amely nem hagyja cserben. A Toshiba laptopjaira az irodában és otthon is számíthat: mindenütt minőségi mobil számítógéphasználatot garantálnak.

Számítógép-tartozékok

Szerelje fel laptopját a Toshiba által biztosított tartozékokkal – kínálatunkban külső merevlemezeket, elkülönített és univerzális dokkolómegoldásokat, valamint hordtáskákat is talál.

A Toshiba szolgáltatásai

Gondolt már arra, hogy felfrissíti vagy kibővíti laptopja vagy digitális eszköze védelmét? A Toshiba szolgáltatásainak segítségével megvédheti a megvásárolt értékes termékeket. Szolgáltatáskínálatunkban megtalálja a jótállásbővítést, az adat-helyreállítást csakúgy, mint a helyszíni és az elszállítással történő javítást.