* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

FONTOS BIZTONSÁGI INFORMÁCIÓ


A Toshiba önkéntes csereprogramot hirdet meg egyes laptopok váltóáramú tápkábelére


2014. november 25-én a Toshiba Europe GmbH („Toshiba”) önkéntes csereprogramot hirdetett meg a váltóáramú tápkábelek egy típusára, melyet bizonyos Toshiba laptopokkal szállítottunk, illetve javítás keretében is kiküldhettünk cseretermékként. Pillanatnyilag nem zárható ki a kockázata annak, hogy az érintett tápkábelek az esetleges túlhevülésükkel tűzveszélyt okoznak.

A Toshiba az esetlegesen érintett tápkábeleket díjmentesen kicseréli.

A jelen önkéntes csereprogramban érintett váltóáramú tápkábeleknek a tápegységbe dugandó csatlakozóján „LS-15” jelölés látható, és egy bizonyos, a laptop sorozatszáma alapján azonosítható gyártási időtartamba esnek. Az alábbi képen láthatja ábrázolva az „LS-15” jelölés helyét.

A nem „LS-15” jelölést tartalmazó tápkábeleket nem érinti ez a csereprogram.

tápkábel

Ha szeretné megtudni, hogy a számítógépét a jelen csereprogramban érintett váltóáramú tápkábellel szállítottuk-e, illetve hogy csere során ilyen tápkábelt kaphatott-e, látogasson el a Toshiba https://extranet.toshiba-tro.de/hu-HU/acreplacement.aspx címen elérhető webhelyére, és kövesse az utasításokat a díjmentes cserekábelre való regisztrációhoz.

Ha az Ön váltóáramú tápkábele érintett a Toshiba jelen önkéntes csereprogramjában, akkor azt tanácsoljuk, hogy haladéktalanul húzza ki a számítógépét a konnektorból, és várja meg a cserekábelt. Időközben akkumulátorról továbbra is használhatja a számítógépet.

Ha kérdése van a jelen önkéntes csereprogrammal kapcsolatban, keresse meg a Toshiba kapcsolatfelvételi központját. Az Önhöz legközelebbi kapcsolatfelvételi központ megkereséséhez nyissa meg a globális szervizadatbázisunkat a következő címen, és válassza ki a megfelelő országot: http://www.toshiba.eu/innovation/generic/ASP_SUPPORT/.