* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

2015. február 16.


Kedves Ügyfelünk,


TOSHIBA EUROPE GMBH


Trend Micro / Merevlemez-védelem

Felfigyeltünk arra, hogy a Trend Micro bizonyos biztonsági szoftververzióinak telepítése véletlenül kikapcsolhatja a Toshiba egyes számítógépein működő Toshiba merevlemez-védelmi funkció indítását.1

A Trend Micro szoftverfrissítést adott ki a probléma megoldására és a Toshiba merevlemez-védelmi funkció ismételt engedélyezésére. Ha jelenleg a Trend Micro biztonsági szoftverét használja, és bekapcsolta annak automatikus frissítési funkcióját, a program automatikusan telepíteni fogja az érintett szoftverjavítást. Ha inkább manuálisan szeretné telepíteni a szoftverfrissítést, keresse fel a Trend Micro támogatási oldalát, és kövesse a számítógépére jelenleg telepített Trend Micro-programverzióra vonatkozó utasításokat.
Köszönjük bizalmát a Toshiba és termékei iránt.

További részletek:
Lehetségesen érintett Toshiba számítógépek:
Azok a Toshiba merevlemez-védelmi funkcióval ellátott Toshiba számítógépek a következő szoftververziók valamelyikével: Trend Micro Internet Security 8.0, Trend Micro Premium Security 8.0 vagy Trend Micro Maximum Security 8.0. Ezeket az utasításokat követve megállapíthatja, hogy van-e a számítógépén merevlemez-védelem.

Megoldás:
A fent említetteknek megfelelően, ha a Trend Micro biztonsági szoftverét használja, és bekapcsolta annak automatikus frissítési funkcióját, a szoftver automatikusan frissülni fog. Ha manuálisan szeretné alkalmazni a szoftverfrissítést, keresse fel a Trend Micro támogatási oldalát, és kövesse a számítógépére jelenleg telepített Trend Micro-programverzióra vonatkozó utasításokat. ha valamilyen oknál fogva nem tudja használni a Trend Micro automatikus frissítési funkcióját, (például már eltávolította az érintett, 8.0-s verziójú szoftvert stb.), lehetőség szerint vegye igénybe a frissítési programot a következő letöltési oldalon keresztül

Frissítési program: 
  • TOSHIBA merevlemez-védelmi javítócsomag


Az itt olvasható információ és figyelmeztetés előzetes bejelentés nélkül változhat.


1  A Toshiba merevlemez-védelem ütésvédelmet biztosít a számítógép merevlemeze számára. Óvja a merevlemezt a váratlan ütés vagy rázkódás potenciális következményeitől. A TOSHIBA NEM VÁLLAL JÓTÁLLÁST A MEREVLEMEZ ESETLEGES SÉRÜLÉSEIRE VAGY HIBÁIRA.