* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

red-arrowKULCCSAL-ZÁRRAL

Ha titkos prezentációkon dolgozik, bizalmas üzleti adatokat és pénzügyi ábrákat kezel, akkor bizonyára aggódik az adatok biztonsága miatt. A Toshiba EasyGuard biztonsági szolgáltatásait használva nyugodt lehet: mi mindent elkövetünk laptopja és a rajta tárolt tartalom védelmében. Az ujjlenyomat-olvasóktól a korszerű titkosítási technológiákig átfogó biztonsági funkciókínálattal biztosítjuk az adatok és a számítógép biztonságát – hogy Ön nyugalommal végezhesse munkáját.

red-arrowERŐTELJES BEÉPÍTETT VÉDŐPAJZS

A Toshiba tudja, hogy laptopja létfontosságú kellék a munkájához. Ezért olyan védelmi funkciókat integrálunk a számítógépeinkbe, amelyek biztosítják őket a mindennapi használat megpróbáltatásai ellenében. A Toshiba EasyGuard védelmi szolgáltatásainak köszönhetően nem érheti meglepetés akkor sem, ha véletlen baleset történik: laptopja és dokumentumai, adatai biztonságban lesznek.

red-arrowÁLLANDÓ KAPCSOLATBAN: CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Ha sürgős e-mailt kell elküldenie, gyorsan szüksége lesz internetkapcsolatra. A Toshiba EasyGuard csatlakoztathatósági funkcióival mindig ura lesz a helyzetnek a kellő kapcsolatok segítségével. A mobil szélessávú kapcsolat, a Bluetooth® és a HDMI™ csak ízelítő a laptopjainkba épített Toshiba EasyGuard csatlakoztathatósági szolgáltatásokból, amelyek azt hivatottak biztosítani, hogy Ön mindig megfelelően kapcsolatban maradhasson.

red-arrowINTELLIGENS TECHNOLÓGIA, EGYSZERŰ IRÁNYÍTÁS

A rengeteg dokumentum, alkalmazás és periféria napi szintű kezelése nem lebecsülhető feladat. Főleg akkor nem, ha mindezt útközben, találkozókra menet vagy utazások során, illetve több helyszínről dolgozva kell menedzselnie. A Toshiba EasyGuard irányítási szolgáltatásai végtelenül egyszerűvé teszik a laptop kezelését. A Toshiba által kifejlesztett intelligens, innovatív szolgáltatások segítenek a funkciók kezelésében, valamint különböző profilokat hozhat létre és kezelhet a használatukkal. Bármilyen kihívásoknak kell megfelelnie laptopjával, a Toshiba irányítási szolgáltatásaival egytől egyig hatékonyan kezelheti őket.