* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

KORLÁTLAN LEHETŐSÉGEK MINDENKINEK

A Toshiba mindig is határozott eltökéltséggel igyekezett fejleszteni termékeit, hogy könnyebbé és élvezetessé tegye eszközei használatát. Most sem pihenünk babérjainkon: a legújabb műszaki megoldásokat felvonultató laptopok megjelenésekor vásárlóink a közeli és a távolabbi jövő technológiai újdonságaival találkozhatnak a Toshiba termékeiben.

Ez a szellemiség a Toshiba teljes kínálatára, ezzel együtt pedig erre a webhelyre is érvényes. Szeretnénk, ha minden felhasználónk (köztük a fogyatékossággal élők és az idősebb korosztály is) ugyanolyan hasznosnak találná az itt fellelhető tartalmat. Ennek fényében folyamatos fejlesztőmunka és hasznos változtatások zajlanak a webhelyen, különös tekintettel arra, hogy azt bárki könnyen használhassa.

Webhelyünk minden részletre kiterjedő szolgáltatásokat nyújt, és kialakításánál fogva együttműködik a webes kisegítő lehetőségekkel. Számos hasznos funkcióval bővítjük, a Toshiba átfogó webes megjelenése ezáltal még kiforrottabb lesz.

Gondoskodtunk arról, hogy a webhely eszközfüggetlen módon, tehát billentyűzettel, egérrel és hasonló funkciójú kisegítő eszközökkel is használható legyen.

A könnyebb olvashatóság végett a webhely szövegmérete tetszőlegesen módosítható, de arra is ügyeltünk, hogy a hátterek és az előterek színkontrasztja a jó olvashatóságot biztosító megállapított határértékek közé essen.

Szolgáltatásainkra nem csupán színekkel hívjuk fel a figyelmet, és kerültük a zavaró, esetleg ártalmas gyorsan villogó vagy villódzó tartalom használatát.

Ahol szükségét éreztük, másodlagos tartalom alkalmazásával is megjeleníthetők a képek, így a látásukban korlátozottak is megismerhetik a szóban forgó témát és kontextust. Bizonyos esetekben kisegítő lehetőségekkel nem használható megjelenítési módokkal is találkozhat a webhelylátogató, ám ilyenkor is próbálunk olvasható weblapokkal és formátumokkal biztosítani a tartalommegjelenítést.

Eltökéltségünk és a folyamatos fejlesztés a záloga annak, hogy minden felhasználó ugyanolyan hasznosnak találhassa webhelyünket.