* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Néhány szó a Toshiba vállalatról

Néhány szó a Toshiba vállalatról
A Toshiba világelső a csúcstechnológiákat érintő újítások terén. Szerteágazó gyártási és kereskedelmi tevékenységébe a fejlett elektronikus és elektromos termékek olyan skálája tartozik, mint a nagy kiterjedésű információs és kommunikációs rendszerek; digitális szórakoztatóelektronika; elektronikus eszközök és alkatrészek; erőművi rendszerek (beleértve a nukleáris energiát is); ipari és szociális infrastruktúrák rendszerei; háztartási elektronika. Az 1875-ben alapított Toshiba napjainkban több mint 740 vállalatból álló globális hálózatot alkot, amely világszerte 204 ezer alkalmazottat foglalkoztat, és több mint 6,3 billió jen (68 milliárd dollár) éves árbevételt produkál.
Další informace >


Környezetvédelem
A Toshiba csoport környezetvédelmi erőfeszítéseivel a Földdel való harmóniára törekszik, s ezzel hozzájárul életvitelünk gazdagításához. A Toshiba csoport a környezetvédelemre vonatkozó alapvető irányelvek alapján folyamatosan dolgozik a környezetvédelmi kezdeményezések szisztematikus előmozdításán, a számszerűsített célkitűzéseket és önkéntes környezetvédelmi terveket magukban foglaló környezetvédelmi elképzeléseknek megfelelően. Az önkéntes környezetvédelmi tervek a számszerűsített célkitűzések eléréséhez kidolgozott akciótervek.
Další informace >


A társadalmi felelősségvállalással összefüggő vállalati tevékenységek
A vállalati és társadalmi felelősségvállalás központi helyet foglal el a Toshiba üzleti stratégiájában, és filozófiai, eljárásbeli, vállalatirányítási, valamint az érintett felek felé vállalt kötelezettségeket, a társadalmi teljesítményt és a vállalat társadalmi kötelezettségeit érintő területeket fed le. Az olyan értékek, mint az emberi élet tisztelete, a környezettudatosság és a jogi követelményeknek való megfelelés, a Föld bolygó vállalati polgáraként mindennapi tevékenységeink szerves részét képezik.
Další informace >


Toshiba Research Europe Ltd.
Az Egyesült Királyságban működő Toshiba Research Europe Ltd. (TREL) egy globalizált, nagyvállalati szintű kutatási és fejlesztési intézmény, amelyet a japán központú Toshiba Corporation alapított, és két laboratórium, a cambridge-i Cambridge Research Laboratory (CRL) és a bristoli Telecommunications Research Laboratory (TRL) alkot.
Cambridge Research Laboratory | Telecommunications Research Laboratory